Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τον Φάρο του Κόσμου

Το Σχολείο της Φύσης μας προσκαλεί στις 27 Νοεμβρίου στην Αποθήκη Γ’, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε μια εκδήλωση χαράς και αισιοδοξίας, για να βιώσουμε τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, την αγάπη και την προσφορά.

Φέτος το παζάρι διοργανώνεται με στόχο να στεγαστούν σε μεγαλύτερο χώρο τα παιδιά του “Φάρου του Κόσμου”.

Τα παιδιά του “Φάρο του Κόσμου” στο Δεντροπόταμο φροντίζει ο πατέρας Αθηναγόρας με μια ομάδα εθελοντών. Πρόκειται για παιδιά που αναλαμβάνουν να τα ντύσουν, να τα συμπαρασταθούν, να τα δώσουν ευκαιρίες για να αλλάξουν ζωή. Να μορφωθούν και να κερδίσουν το μέλλον τους, μακριά από την «Άγρια Δύση του Δενδροποτάμου».

Στο παζάρι θα λειτουργούν διάφορα δημιουργικά εργαστήρια και ταβέρνα με ποικίλα εδέσματα με τη συνδρομή του κοινωνικού συλλόγου “Δέντρο Ζωής”, ενώ, παράλληλα, θα στηθεί μουσική σκηνή, όπου θα παρουσιάσουν μουσικά δρώμενα τα παιδιά του Σχολείου της Φύσης, θα τραγουδήσει ο Τηλαβερίδης Κώστας, στιχουργός και τραγουδιστής, θα ταξιδέψει η ομάδα από το Κρουστόφωνο και σε όλο αυτό θα σιγοντάρει η μπάντα “Γονείς εν δράσει” με συντονιστή το Μάκη Γιαννέλο.

Μουσικά θα μας συντροφέψει και η μπάντα των παιδιών από το “Φάρο του Κόσμου”.

Φυσικά, όπως κάθε χρονιά, θα είναι εκεί μαζί μας για να μας διασκεδάσουν και να μας ξεσηκώσουν οι τυμπανιστές από τα bloco Paranaue και Ritmo Natureza.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά.

Θα είμαστε όλοι με χαρά σε μια μέρα γιορτής και απόφασης ότι επιχειρούμε μέσα από τη δράση να ανοίξουμε μια χαραματιά στο γκρίζο και να δώσουμε ελπίδα σε εμάς και τα παιδιά!!!

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο