InZone | Γίνε Αρθρογράφος

Κοινή χρήση:

Εάν είσαι φοιτητής και ασχολείσαι με το γράψιμο ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, εάν σπουδάζεις δημοσιογραφία, εάν ασχολείσαι με την φωτογραφία τότε διεκδίκησε μία θέση στο InZone και ανάδειξε το ταλέντο σου!

Τι είναι το inzone.gr


Το inzone.gr είναι μία ιστοσελίδα που λειτουργεί για δύο και πλέον χρόνια με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δίνει την ευκαιρία σε νέους, να προβάλλουν την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα μέσα από το δικό τους πρίσμα, βάζοντας στο επίκεντρο τις πρωταρχικές αρχές της αλήθειας, της έρευνας, της ισηγορίας και της καθολικής πληροφόρησης. Βασικοί άξονες της θεματολογίας αυτού του νεανικού portal είναι η Πολιτική, η Κοινωνία, ο Πολιτισμός, η Ψυχολογία, ο Αθλητισμός & η Υγεία και οι Νέοι.

Αυτό που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, είναι ότι όλοι συμμετέχουν εθελοντικά σ’ αυτό το νεανικό portal. Για εμάς το inzone.gr δεν είναι επάγγελμα, αλλά μία μορφή έκφρασης και δημιουργίας.

 

Γιατί να γίνεις αρθρογράφος


 • Θα εξελίξεις τις ικανότητές σου, στην έρευνα και τη συγγραφή άρθρων.
 • Θα γίνεις μέλος μιας μεγάλης ομάδας νέων.
 • Μέσα από την αλληλεπίδραση με άλλα άτομα, τα οποία είναι σχετικά με τον χώρο της δημοσιογραφίας, θα καταφέρεις να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρία σ’ αυτόν τον χώρο.
 • Θα έχεις μία πολύ καλή προϋπηρεσία για το βιογραφικό σου. Ανεξάρτητα απ’ τις σπουδές σου, η συμμετοχή σε ομάδες πάντα μετράει θετικά.
 • Θα μάθεις να χειρίζεσαι το WordPress και τις βασικές αρχές των Social Media.
 • Δεν είμαστε επαγγελματίες, όμως αυτό που είναι βέβαιο ότι με την εμπειρία μας και την όρεξη που μας χαρακτηρίζει θα σε βοηθήσουμε να εξελιχθείς και να ανακαλύψεις μία πτυχή του εαυτού σου που δεν φανταζόσουν. Κι εσύ θα βοηθήσεις εμάς, θα μας δώσεις μία νέα οπτική που σίγουρα θα μας οδηγήσει στην βελτίωσή μας.
 • Αν σε ενδιαφέρει ο χώρος της δημοσιογραφίας, της φωτογραφίας κοκ τότε να είσαι σίγουρος πως είσαι στο σωστό μέρος για να αναπτύξεις τις ικανότητές σου, να αναδειχθείς, να αποκτήσεις τα κατάλληλα εφόδια και τις κατάλληλες γνωριμίες.

 

Τι ζητάμε


 • Συνέπεια & Υπευθυνότητα
 • Δημιουργικότητα
 • Συνεργασία
 • Καλή διάθεση
 • Ομαδικότητα
 • Ανάληψη πρωτοβουλιών

 

Περισσότερες πληροφορίες


Η βασική ομάδα του InZone βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, υπάρχουν όμως αρθρογράφοι σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας. Επιδιώκουμε, όμως, να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το «δίκτυό» μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο κάθε αρθρογράφος επιλέγει μόνος του τη θεματολογία του. Συνήθως υπάρχει κάποια προτεινόμενη θεματολογία ή κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, αλλά την τελική απόφαση έχει ο εκάστοτε αρθρογράφος.

Αυτή την στιγμή το νεανικό portal έχει τις εξής κατηγορίες: Stories (Editorials πολιτικού & κοινωνικού περιεχομένου), Prisma (απόψεις νέων ανθρώπων πάνω σε διάφορα θέματα), Agenda (Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικότερα η κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας), Culture (Τέχνη, Κινηματογράφος, Φωτογραφία), Psychology (Ψυχολογία), Εὖ ζῆν (Αθλητισμός, Υγεία).

Μπορείς ακόμη να αναλάβεις συνεντεύξεις από αγαπημένα σου πρόσωπα, απ’ όλους τους χώρους. Αν δεν σε καλύψαμε, τότε μη διστάσεις να μας προτείνεις κάτι νέο που σε εκφράζει και θα ήθελες να αναλάβεις.

 

Αυτό που μας ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο είναι η ΣΥΝΕΠΕΙΑ. Ψάχνουμε άτομα που μπορούν και θέλουν να γίνουν μέλη της ομάδας μας. Χρειαζόμαστε άτομα σοβαρά και υπεύθυνα, στα οποία να μπορούμε να βασιστούμε. Υπό αυτή την έννοια υπάρχει μία μορφή δέσμευσης. 

 

Η διαδικασία


 1. Μπορείς να συμπληρώσεις την έτοιμη φόρμα εδώ (ή παρακάτω)
 2. Nα στείλεις μήνυμα με κάποια βασικά στοιχεία σου, την επιλογή της θεματολογίας που σε ενδιαφέρει και ένα κείμενο 300-400 λέξεων στο author@inzone.gr

Αφήστε ένα σχόλιο