Πηγή φωτογραφίας: Pinterest

Οι θετικές ειδήσεις της εβδομάδας

Η καθημερινότητα στην πανδημία είναι περίπλοκη, όμως εμείς δε χάνουμε την αισιοδοξία μας.

Η ζωή έχει τις δύσκολες, αλλά και τις όμορφες στιγμές της. Για αυτό το λόγο, δεν πρέπει ποτέ να επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά, αλλά μόνο στα θετικά, εκ των οποίων μπορούμε να αντλήσουμε απεριόριστη δύναμη. Έτσι, παρακάτω σας παραθέτουμε τις θετικές ειδήσεις της εβδομάδας για να σας αποδείξουμε πως ακόμα και στις δυσπραγίες, η θετικότητα είναι σύμμαχος μας.

Το ζευγάρι που άλλαξε ζωές

Κι όμως η ανθρωπιά συνεχίζει να υφίσταται, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Αυτό το απέδειξε περίτρανα ένα ζευγάρι από την Ιρλανδία, το οποίο αποφάσισε να χτίσει σπίτια για τους 120 εργάτες τους, οι οποίοι δεν είχαν στέγη, πράξη που αποδεικνύει την γενναιοδωρία των συγκεκριμένων ανθρώπων καθώς και τον αλτρουισμό τους.

Πηγή φωτογραφίας: Good news network


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!    👉      

Πυροσβέστες – Άγιοι Βασίληδες

Οι πραγματικοί ήρωες της ζωής, τα μικρά παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» δέχθηκαν μια απρόσμενη επίσκεψη. Ειδικότερα, πυροσβέστες της ΕΜΑΚ κατέβηκαν από την οροφή του κτηρίου με σχοινιά, μοιράζοντς απλόχερα δώρα και φωτεινά χαμόγελα.

Πηγή φωτογραφίας: politisonline.gr

Επένδυση στην τέχνη

Όσο τίποτα άλλο σήμερα, η πανδημία της covid-19 έχει αποτυπωθεί στη μνήμη μας ως μια εικόνα με μελανά χρώματα. Ωστόσο, όσον αφορά την τέχνη οι επαγγελματίες αυτού του τομέα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα οικονομικά. Έτσι, ένας άνδρας από τη Νέα Υόρκη επένδυσε 65 χιλάδες δολάρια, αγοράζοντας πίνακες από ζωγράφους που το έχουν πραγματικά ανάγκη τη δεδομένη περίοδο, ώστε να τους ενισχύσει.

Πηγή φωτογραφίας: thinkart

Πράξη αγάπης στο Greenvile

Μπορεί τα εστιατόρια τους να έκλεισαν, όμως η ανάγκη για εργασία και προσφορά δε σταμάτησε. Για αυτό το λόγο, οι εργαζόμενοι αρκετών εστιατορίων στο Greenvile προσέφεραν φαγητό σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, χωρίς να χάσουν τις δουλειές τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι να συνεχίσουν να εργάζονται και να συνδράμουν στο κοινωνικό σύνολο.

Πηγή φωτογραφίας: Today show

Οι παραπάνω ειδήσεις αποδεικνύουν περίτρανα λοιπόν πως δεν πρέπει να χάνουμε την ανθρωπιά μας, αλλά να συνεχίζουμε να παλεύουμε για την αλλαγή και τη βελτίωση του κόσμου…

 

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο