Οι νέες ταινίες του Οκτώβρη

Τι επιφυλάσσει ο μήνας Οκτώβρης από κινηματογραφικής απόψεως; Αξίζει να πάμε; Ή όχι; Ε φυσικά και ναι! Γιατί; Για δες παρακάτω και θα καταλάβεις!

 

1.Inferno: Μετά τον κώδικα Da Vinci του Νταν Μπραουν εμφανίζεται ξανά στις οθόνες μία ταινία αντάξια του είδους της. Η ταινία Inferno με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό ηθοποιό Τομ Χανκς που υποδύεται ξανά τον καθηγητή Ρόμπερτ Λανγκντον μας βυθίζει στα έγκατα μίας «κόλασης» και πιο συγκεκριμένα αυτής του Δάντη. Και επειδή μία εικόνα = χίλιες λέξεις ας δούμε στο τρέιλερ τι θα παρακολουθήσουμε σε λίγες μέρες.

 

 2.Middle school: the worst years of my life: Back to school! Ο Ρέιφ έρχεται αντιμέτωπος με το νέο του σχολείο και με το νέο του περίγυρο. Το πρόβλημα, όμως, πλέον δεν είναι οι νταήδες συμμαθητές του αλλά οι κανόνες του γυμνασίου και, πιο συγκεκριμένα, αυτός που τους επιβάλλει! Μία ταινία για μικρούς και μεγάλους γεμάτη γέλιο και «επανάσταση».

 

3.Pete’s Dragon: Τι θα γινόταν αν τα παραμύθια για δράκους που ζουv στα δάση ήταν αληθινά; Και αν ένα 6χρονο αγόρι, o Pit, μεγάλωσε μαζί τους; Σίγουρα πάντως έγινε ταινία και θα ενθουσιάσει παιδιά και γονείς όλων των ηλικιών! Ο Πιτ και ο Δράκος του, λοιπόν, έρχονται για να μας πουν την ιστορία τους.

 

4.Ouija: Origin of Evil: Μέχρι στιγμής, θα μου πείτε, πως και γελάσαμε, και είδαμε δράση, είδαμε και περιπέτεια αλλά κανένα θρίλερ δεν είδαμε ;!Επειδή, λοιπόν, μία ανωμαλία να φοβόμαστε την έχουμε όλοι δείτε την παρακάτω ταινία πάντως όχι μόνοι! ( Για όποιον έχει δει και την πρώτη. Μπράβο του!)

 

5.Το φώς ανάμεσα στους Ωκεανούς: Όταν η ζωή σου φέρνει ατυχίες τότε η μοίρα αναλαμβάνει να δώσει λύση ή να περιπλέξει και άλλο τα πράγματα. Πρόκειται για μια ταινία εποχής με αρκετά δραματικά στοιχεία που θίγει το θέμα της τύχης, της οικογένειας και της μητρότητας. Μία ταινία που παρά την εποχή που διαδραματίζεται είναι αρκετά επίκαιρη.

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο