ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Σάκης Μπουλάς

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο πολυτάλαντος Σάκης Μπουλάς.

Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Όταν ήταν μικρός η οικογένειά του τον παρότρυνε να ασχοληθεί με τη δικηγορία, όμως τα ταλέντα του υπερίσχυσαν. Υπήρξε ηθοποιός, τραγουδιστής, ταργουδοποιός και γενικότερα showman.

Είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μουσικού στερεώματος. Συνεργάστηκε με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά, στην ίδρυση του πρώτου μουσικού καφενείου, με το όνομα “Σούσουρο”, όπου για πρώτη φορά συνδυάστηκε μουσική με θέατρο και διάφορα χάπενιγκς. Αργότερα, καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο ενδιαφέροντες καλλιτέχνες της γενιάς του με το “Αχ Μαρία, όπου και πάλι υπήρξε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές με τον Βασίλη  Παπακωνσταντίνου,  Γιάννη Ζουγανέλη και άλλους. Είχε τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και συναυλίες συνεργαζόμενος επί χρόνια με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Τάνια Τσανακλίδου, Βλάση Μπονάτσο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Διονύση Σαββόπουλο και πολλούς άλλους.
Ως ηθοποιός πρωταγωνίστησε πολλάκις στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη με αξέχαστες επιτυχίες.

Δήλωνε πάντοτε κατά του γάμου, καθώς, όπως έλεγε, αιχμαλωτίζεται έτσι η ανεξαρτησία του.

Πέθανε στις 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο Υγεία έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, μέσα σε κλίμα πανελλήνιας συγκίνησης.

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο