Πλεύση Ελευθερίας : νέο κόμμα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

“Πλεύση Ελευθερίας” είναι το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία ανοίγει πανιά και απομακρύνεται απο το σχήμα της Λαϊκής Ενότητας, όπως και είχε προαναγγείλει. Η πολυαναμενόμενη πολιτική κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα παρουσιαστεί σε μια ανοιχτή εκδήλωση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στο θέατρο Χυτήριο στην Αθήνα.

Με σύνθημα «Δημοκρατία- Δικαιοσύνη- Διαφάνεια- Δικαιώματα- Διαγραφή χρέους- Διεκδίκηση γερμανικών οφειλών», η πρώην Πρόεδρος της Βουλής εγκαινιάζει το νέο της κόμμα, το οποίο φιλοδοξεί να είναι ένα κίνημα «μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν.»

«Λειτουργούμε με ανοιχτές, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έχοντας το διαδίκτυο ως οργανικό εργαλείο επικοινωνίας μας» , ενώ παράλληλα υπόσχεται εσωτερική διαφάνεια, καθώς αναφέρει «Δεν λαμβάνουμε χρηματοδότηση παρά μόνο με διαφανή τρόπο, από τα μέλη μας και τους πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς και τη λειτουργία μας. Δημοσιεύουμε τα στοιχεία της χρηματοδότησής μας».

pleusi-eleutherias

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο