NEWLAW: η πρώτη πλατφόρμα παροχής νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα

Η NEWLAW αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής νομικών υπηρεσιών μέσω internet. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο κάθε χρήστης εισερχόμενος στην αρχική σελίδα (www.newlaw.gr) μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ και από μία σωρεία υποθέσεων – χαρακτηριστικά αναφέρουμε: μήνυση λόγω υπεξαίρεσης, σύμβαση δανείου, ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης κατοικίας- επιλέγει εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι κερδίζει πολύτιμο χρόνο, αφού από τον υπολογιστή του σπιτιού του μπορεί να επιλύσει άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε νομικό ζήτημα τον απασχολεί, εξοικονομώντας παράλληλα και χρήματα.

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να εμπιστευθεί τη NEWLAW είναι πολλοί. Κατ’ αρχάς στελεχώνεται από έμπειρους και μάχιμους δικηγόρους, τον Τσιλώνη Βίκτωρα και τη Βογιατζόγλου Αυγή, που είναι και οι συνιδρυτές της ιστοσελίδας. Μια ματιά στο βιογραφικό τους που περιέχεται στην ιστοσελίδα επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Επιπλέον, όσον αφορά στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, ενδεικτικά και μόνο πρέπει να σημειώσουμε ότι  η NEWLAW είναι η πρώτη δικηγορική εταιρία στην Ελλάδα της οποίας η ιστοσελίδα λειτουργεί με το ανώτατο SSL (SSL Extended Validation), δηλαδή ένα SSL που χρησιμοποιούν τράπεζες, οργανισμοί ασφάλειας και πολυεθνικές εταιρείες. Όσον αφορά δε στην ασφάλεια των συναλλαγών αυτή εξασφαλίστηκε μέσα από την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την Τράπεζα Πειραιώς έτσι ώστε όλες οι διαδικτυακές συναλλαγές των χρηστών της NEWLAW να γίνονται με διασύνδεση σύστημα της ηλεκτρονικής τραπεζικής της ως άνω τράπεζας (www.winbank.gr), το οποίο όχι μόνο έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις, αλλά έχει και υψηλότατες προδιαγραφές ασφαλείας.

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί πως ο τρόπος αυτός παροχής νομικών υπηρεσιών σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την προσωπική επαφή εντολέα – δικηγόρου. Οι δικηγόροι της εταιρείας μας είναι πάντοτε διαθέσιμοι, αλλά είναι αυτονόητο πως η διαδικτυακή παροχή νομικών υπηρεσιών καθιστά αυτήν την επαφή πιο άμεση και έτσι δίνεται γρηγορότερα λύση στα νομικά ζητήματα που ενδεχομένως τον απασχολούν.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε πως οι νομικές υπηρεσίες που είναι τώρα διαθέσιμες στην πλατφόρμα αποτελούν μια πρώτη ενδεικτική βάση, η οποία συνεχώς θα διευρύνεται με νέες υποθέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για οποιαδήποτε υπόθεση, ανεξάρτητα από το αν παρέχεται η δυνατότητα έναρξης διευθέτησής της online μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας μας ή όχι. Οι υποθέσεις επιλέχθηκαν κυρίως βάσει των αναγκών των χρηστών, μολονότι υπάρχουν κάποια είδη υποθέσεων που δεν συμπεριλήφθηκαν στη διαδικτυακή πλατφόρμα, όπως παραδείγματος χάριν η σύσταση ανώνυμης εταιρείας για την οποία απαιτείται σύμπραξη συμβολαιογράφου ή οι υποθέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών (Ν. 3869/2010 – «νόμος Κατσέλη»), όπου οι πολλαπλές αλλαγές του νόμου ανέστειλαν την ενσωμάτωσή τους.  Σε κάθε περίπτωση προτρέπουμε τον ενδιαφερόμενο χρήστη να απευθυνθεί σε εμάς και εμείς με τη σειρά μας θα ανταποκριθούμε στις εκάστοτε ανάγκες του.

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο