Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ

Το γεγονός του Σεπτεμβρίου, η 82 Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πύλες της στο κοινό, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και για 8 μέρες θα αποτελέσει το επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Ελλάδας, αλλά και τις νοτιοανατολικής Ευρώπης. Παραλληλα, με τις εμπορικές εκθέσεις, οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών, καθώς κάθε μέρα την μουσική σκυτάλη θα λαμβάνει και ένα νέο σχήμα.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 10/09 στην μουσική σκηνή της ΔΕΘ θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ την Δευτέρα 11/09 στο πλαίσιο της μουσικής συνάντησης Πόντου και Κρήτης στην σκηνή θα συνυπάρξουν η νέα γενιά μουσικών με τους αδελφούς Κωνσταντίνο & Ματθαίο Τσαχουρίδη, τους αδελφούς Νίκο & Γιώργο Στρατάκη ,καθώς και η παλαιότερη γενιά με τιμώμενο πρόσωπο τον Βασίλη Σκουλά. Την Τρίτη 12/09 στην σκηνή θα βρίσκεται το δίδυμο Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος, ενώ την Τετάρτη13/09 την σκηνή θα μοιραστούν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Για την Πέμπτη 14/09 είναι προγραμματισμένο ένα μουσικό αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου, ενώ την Παρασκευή 15/09 στην ίδια σκηνή θα βρθούν η Τάμτα, οι Μέλισσες και οι Playmen. Το Σάββατο 16/09 θα διεξαχθεί το ΜΑD Color Youth που εξοπλισμένο με εκατοντάδες λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα και UV Lights για να προσφέρει μία ανεπανάληπτη οπτικοακουστική εμπειρία μαζί με μερικούς από τους πιο γνωστούς Rappers και Djs της Ελλάδας.

Η αυλαία στις εκθεσιακές και επιχειρηματικές δραστηριότητες θα πέσει με την συναυλία του Σάκη Ρουβά που, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα μεταφέρει για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Η είσοδος σε όλες τις παραπάνω καλλιτεχνικές εκδηλώσεις γίνεται με το εισιτήριο εισόδου (τιμή 5,00€) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Το ωράριο λειτουργίας είναι 10:00-22:00 για τα Σαββατοκύριακα και 16:00-22:00 για την καθημερινές.

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο