Το Inzone.gr σας προσκαλεί στην Εκδήλωση Ιδεών Επιχειρηματικότητας από την Hellenic Youth Participation

Ο οργανισμός Hellenic Youth Participation σας προσκαλεί στην εκδήλωσή μας για την ολοκλήρωση του  προγράμματος Ewoca3, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου στις 14/7/2017 και ώρα 18.00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι εργασίες των συμμετεχόντων: τα επιχειρηματικά σχέδια και οι νέες start-up που έχουν δημιουργήσει με την βοήθεια των ειδικών κατά την διάρκεια  του προγράμματος. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση του οργανισμού Hellenic Youth Participation, καθώς και του διεθνούς προγράμματος Ewoca3 . Τέλος θα ακολουθήσει welcome drink party μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα Ewoca³ είναι ένα τριετές Erasmus+ πρόγραμμα συνεργασίας τριών οργανισμών από Ελλάδα, Γερμανία και Λευκορωσία. Είναι πρόγραμμα χρηματοδότησης για οργανισμούς που ασχολούνται με τη νεολαία και  υποστηρίζει /διευκολύνει τις διεθνείς ανταλλαγές νέων.[widget id=”text-6″]

Από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου 2017, 30 νέοι από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Λευκορωσία συναντήθηκαν στο Τολό της Αργολίδας για ένα διεθνή καλοκαιρινό πρόγραμμα με τον τίτλο «Europe is in da` HOUSE: Meet – Discover – Acting together» στα πλαίσια του έργου “Ewoca3”.

Κύρια θεματική της φετινής και τελευταίας χρονιάς του προγράμματος είναι η νεανική επιχειρηματικότητα και η οικονομική βιωσιμότητα.
 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://ewoca.org/de/. Το έργο μας (2015-2017) είναι μία από τις 15 συνεργασίες από όλη την Ευρώπη. Μέχρι στιγμής εφαρμόσαμε τα δύο προηγούμενα προγράμματα στη Βαϊμάρη/Γερμανία (2015) και στο Dunaevo/Λευκορωσία (2016).

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο