Γίναμε 2 χρονών!

To inzone ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014, με μία πολύ μικρή ομάδα τότε, μόλις, των τριών ατόμων. Η εμφάνιση που είχε τότε δεν θύμιζε καθόλου, το σημερινό site που έχει μετατραπεί. Πέρασαν δύο χρόνια και άτομα ήρθαν και έφυγαν, άλλα άτομα ήρθαν και έμμειναν. Απογοητευτήκαμε, ενθουσιαστήκαμε, κάναμε συνεντεύξεις, έρευνες, γνωρίσαμε ανθρώπους, κάναμε εκδηλώσεις, μοιράσαμε δώρα, αποκτήσαμε εμπειρία… Φτάσαμε λοιπόν, στον Οκτώβριο του 2016 και το inzone αριθμεί 20 και πλέον αρθρογράφους και συνεργάτες και συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και την ίδια όρεξη. Ευχόμαστε, να σας έχουμε συνοδοιπόρους σ’ αυτό το ταξίδι μας για πολλά χρόνια ακόμα!


Ο Καζαντζάκης είπε πως «Η ψυχή του ανθρώπου γίνεται παντοδύναμη, όταν συνεπαρθεί από μία μεγάλη ιδέα». Για μένα το inzone είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα νεανικό site. Είναι το στοίχημά μου να αποδείξω, πως η γενιά μας δεν είναι η γενιά της απάθειας και του facebook, όπως μας κατηγορούν. Η γενιά μας, έχει άποψη, δύναμη, ιδανικά, αξίες, ευαισθησίες. Στόχος μας είναι να το αποδείξουμε. Εδώ και δύο χρόνια η ιστοσελίδα έχει γίνει κομμάτι του εαυτού μου και προσπαθώ με όλη μου την δύναμη να την εξελίξω. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα… Χρόνια μας Πολλά λοιπόν!!!

Χρήστος Νταούλας / General Manager

 

 


 Το Inzone.gr μόλις έγινε 2 χρονών και είναι χαρά μου που είμαι μέλος αυτής της ομάδας τους τελευταίους 10 μήνες. Μέσα από την εμπειρία μου σε αυτή τη νέα προσπάθεια έκφρασης των νέων κατάλαβα ότι το inzone σου δίνει μοναδικές ευκαιρίες τόσο στο να παρουσιάσεις διάφορα θέματα από το δικό σου πρίσμα όσο και στο να συνεργαστείς με μοναδικούς ανθρώπους. Ακριβώς αυτή η ελευθερία που σου προσφέρεται και αυτή η ποικιλία διαφορετικών χαρακτήρων σε κάνει να εξελιχθείς και να κάνεις αληθινές φιλίες. Χρόνια πολλά λοιπόν στο δικό μας Inzone που μας δίνει πολλά και που μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα.

Ευγενία Χατζηαδαμίδου / Editor

 

 


 Το inzone για μένα ξεκίνησε πολύ πρόσφατα ως μία ευκαιρία ενασχόλησης με τη φωτογραφία, που λατρεύω και είχα παραμελήσει το πρώτο έτος σπουδών μου. Ακόμη και σε αυτό το λίγο χρόνο που συμμετέχω, δέθηκα με την ομάδα και το site και θέλω να είναι ένα αξιοσημείωτο κομμάτι της ζωής μου.

Ηρώ Γεραντώνη / Photographer

 

 

 

 


 Το αποφάσισα και ξεκίνησα το γράψιμο μέσα σε μια μέρα. Με κέρδισε η άμεση εμπιστοσύνη και οικειότητα που ένιωσα. Μετά από ένα χρόνο δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όχι γιατί πρέπει, άλλα επειδή θέλω. Και αυτό είναι που μας ανεβάζει!

Ιωάννα Παππά / Editor

 

 

 

 


 Το inzone είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικοτητα. Είναι έμπνευση, δημιουργία. Είναι το εναλλακτικό μέσο για να εκφράσουν οι νέοι την άποψη τους για το τι συμβαίνει γύρω μας χωρίς περιορισμούς ή συμβιβασμούς. Είναι εδώ για να αφήσει το στίγμα του.

Μαρία-Άννα Μπουντίδου / Editor

 

 

 

 
Χωρίς να έχω πολύ καιρό στο inzone.gr, έχω αντιληφθεί ότι είμαστε μια ομάδα με διαφορετικές απόψεις και προβληματισμούς, ποικίλα ενδιαφέροντα και ιδέες. Ωστόσο όλοι μας μοιραζόμαστε το ίδιο “μικρόβιο”. Η αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε είναι η συνταγή της επιτυχίας και ο λόγος που το inzone θα συνεχίσει να μας συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμη, πάντα μέσα από το “πρίσμα των νέων”. Sky is the limit.

Ικανότητα
Νεανικότητα
Ζωντάνια
Όραμα
Νόημα
Εγκυρότητα

 

Νίκος Πέρρος / Editor


 Το inzone.gr είναι κάτι παραπάνω από μια ιστοσελίδα. Εκφράζει τις απόψεις των νέων ανθρώπων και παράλληλα βοηθάει στη δημιουργία ενός κλίματος ευφορίας και αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών. Η παρουσία του τα τελευταία 2 χρόνια χαρακτηρίζεται μόνο από θετικά σχόλια και ευελπιστούμε να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.

Μόδεστος Παπάζογλου / Editor

 

 

 

 


 Δύο χρόνια πριν γεννήθηκε η ιδέα. Σήμερα έχει γίνει πια απτή πραγματικότητα. Το όραμα μας βρίσκεται σταθερά στην αιχμή του δόρατος. Η ομάδα μας αυξάνεται και πληθύνεται. Νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι, νέος κόσμος…απ’ το πρίσμα των νέων! Χρόνια πολλά InZone!!!

Μαρία Ρουμελιώτου / editor

 

 

 

 

 


 Όταν ξεκίνησε η ενασχόλησή μου με το InZone πριν από 10 περίπου μήνες σίγουρα δεν φανταζόμουν πόσο μεγάλο και σημαντικό μέρος της ζωής μου θα καταλήξει να είναι. Η μοναδική ευκαιρία που σου προσφέρει να παρατηρήσεις, να επεξεργαστείς και στη συνέχεια να παρουσιάσεις τον κόσμο μέσα από το δικό σου πρίσμα το καθιστά γρήγορα και άμεσα κομμάτι της καρδιάς σου. Το InZone είναι πραγματικά ένα ψηφιδωτό από ξεχωριστούς ανθρώπους, τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, με έναν κοινό στόχο: Να πουν με τον δικό τους τρόπο την ιστορία. Η συνεργασία μαζί τους μου έχει διδάξει τόσο πολλά για τους ανθρώπους γενικότερα και τους ευχαριστώ για αυτό.
Το InZone μπορεί να είναι ακόμα μικρό ηλικιακά -μόλις 2 χρονών- αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα αργήσει να μεγαλώσει, κυρίως γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους γεμάτους μεράκι και ιδέες, που γράφουν από καρδιάς.

Κατερίνα Μπελή /editor in chief

 

 


 Ξεκίνησα να γράφω στο inzone πριν ενάμιση χρόνο περίπου. Σ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα η εμπειρία μου στο inzone μού έχει προσφέρει πάρα πολλά σε όλα τα επίπεδα και κυρίως μου έχει δώσει τη δυνατότητα να κάνω αυτό που αγαπώ, να γράφω για τον άνθρωπο και τον ψυχισμό του. Η ομάδα μας συνεχώς εξελίσσεται και σταδιακά πετυχαίνουμε όλο και περισσότερους στόχους. Κι ακόμα είμαστε στην αρχή…!

Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου / Editor

 

 

 

 


 Το inzone δεν είναι απλά μια σελίδα ενημέρωσης αλλά ένα πολυδιάστατο forum νεανικού προβληματισμού που κατάφερε να ενώσει μια μεγάλη παρέα φοιτητών και να συνθέσει με μοναδικό τρόπο τις ξεχωριστές μας απόψεις και τα ενδιαφέροντά μας. Κυρίως, είναι μια κοινή προσπάθεια που η συνεχώς ανοδική πορεία της αποδεικνύει καθημερινά την επιτυχία του εγχειρήματος ενώ παράλληλα εμπλουτίζει διαρκώς τόσο το απόθεμα των σκέψεων όσο και των φιλικών μας σχέσεων. Το inzone μας φέρνει κοντά, μας κάνει να σκεφτόμαστε και γι’ αυτό παραμένει πάντα προκλητικό!

Γιώργος Μπαλατσούκας / Editor

 

 


 Η διανοητική κινητοποίησή μας αποτελεί θεμελιώδες στάδιο του εγκοινωνισμού μας, όταν αυτή συνοδεύεται από αισθητοποίηση σκέψεων και συναισθημάτων. Η συμμετοχή μου στο inzone.gr ικανοποιεί τη βαθύτερή μου ανάγκη για προσέγγιση, μέσω της εξωτερίκευσης, με ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινές ιδέες κι’ αξίες, με σκοπό τη δημιουργία “κοινών τόπων”. Οφείλουμε, οι νέοι, να βγούμε άμεσα από την αδράνεια στοχεύοντας στη δραπέτευση από τη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα. Ευχαριστώ το inzone.gr που μου δίνει την ευκαιρία να αναδείξω προβλήματα και να προτείνω λύσεις μέσα από τα άρθρα μου και για τη νέα σεζόν. Εύχομαι μια λαμπρή, πολύχρονη και παραγωγική διαδρομή! Χρόνια πολλά Inzone!

Απόστολος Μανιάτης / Editor

 

 


  Από τη στιγμή που αποφάσισα να γίνω μέλος του inzone.gr έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες. Παρόλο που το διάστημα είναι μικρό νιώθω ήδη ότι ανήκω σε μία ομάδα δεμένη, δραστήρια και με υψηλούς στόχους. Προσωπικά το inzone εκτός από νέα άτομα, μου γνώρισε νέες πτυχές του εαυτού μου. Και το ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό.

Μαριάνθη Τεντζεράκη / Cooperator

 

 

 

 Η δημιουργική γραφή μου κέντριζε ανέκαθεν το ενδιαφέρον. Ξεκινώντας να γράφω με το Inzone team το όνειρο μου έγινε πράξη, δίπλα σε άτομα που ενώ δεν μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Το Inzone είναι ο άμετρος καταιγισμός ιδεών όλων μας, και μέσα από τα άρθρα μας κάθε σκέψη, άποψη, ιδέα παίρνει “σάρκα και οστά”… απ’ το πρίσμα των νέων!

Αναστασία Γκριμούρα / editor

 

 


 Όταν η φαντασία, το όραμα και οι ανησυχίες των νέων συνάντησαν την δημιουργικότητα γεννήθηκε το Inzone που μπήκε απρόσμενα στην καθημερινότητά μας και έμελλε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε την πραγματικότητα γύρω μας… Inzone απ’ το πρίσμα των νέων.

Ειρήνη Τζουτζουράκη / cooperator

 

 

 

 


Ξεκινώντας την συνεργασία με τον inzone έβλεπα πως έχει μέλλον και αυτό βλέπω ακόμα. Πιστεύω σε εμένα, πιστεύω στην δημοσιογραφία, πιστεύω στο inzone!

Ιορδάνης Ουσουλτζόγλου / Cooperator

 

 

 

 


Το inzone μπήκε στην ζωή μου πριν από περίπου ένα χρόνο και η συνεργασία μας μου έχει προσφέρει πράγματα και δυνατότητες που σε καμία περίπτωση δεν περίμενα και ελπίζω πως αυτό θα συνεχιστεί! Είναι πολύ σημαντικό και δημιουργικό, νέα -κατά βάσει άτομα- να συνεργάζονται και να παράγουν κάτι τόσο αξιόλογο και διευρυμένο. Πίσω από το οτιδήποτε κρύβεται μια ομάδα και η δική μας είναι σίγουρα η καλύτερη. Χρόνια πολλά inzone!

Ηρώ Κελεσίδη / Editor

 

 


Άρχισα να αρθρογραφώ για το Inzone.gr και να συνεργάζομαι με τον Χρήστο στις αρχές του καλοκαιριού του 15′. Τότε το inzone βρισκόταν σε ένα νηπιακό στάδιο και η ομάδα απαρτιζόταν από κάθε λογής “φρούτο” (μέσα στα φρούτα βάζω βέβαια και τον εαυτό μου, μιας και αποτελώ μη εξαιρετέο “φρούτο”). Ξεκίνησα γράφοντας άρθρα γνώμης όμως μετά από πολύ πειραματισμό και αλλαγή τρόπου γραφής ξεκίνησα να γράφω ερευνητικά κείμενα τα οποία βρίσκονται για ακόμη μία φορά σε πειραματικό στάδιο (κάπου εδώ χρειαζόταν μία παύση για να τονίσω ότι χωρίς πειραματισμό δεν πάει καμία προσπάθεια μπροστά). Μιας και το inzone όμως είναι μία πλατφόρμα θα μιλήσω από δω και πέρα για το άτομο πίσω από όλο αυτό το εγχείρημα, τον Χρήστο Νταούλα με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ και ραδιοφωνικά στους 92.8 στα ερτζιανά. Με τον Χρήστο θα μπορούσα να πω ότι έχουμε ένα κοινό σημείο και πολλές διαφορές, και δεν θα μπορούσα να “το έχω διαφορετικά”, (μιας και σύμφωνα με τα όσα πιστεύω για να πάει κάτι μπροστά χρειάζεται να διαφωνήσεις με τους συνεργάτες σου) το “κοινό σημείο αναφοράς” είναι η μη παραίτηση από κάτι στο οποίο ο καθένας μας έχει πίστη… ένα άτομο για το οποίο τρέφω απέραντο σεβασμό και στο οποίο έχω πίστη. Αυτός είναι ο Χρήστος ο Νταούλας μέσα από δικά μου μάτια… και αυτό είναι το inzone.

Ιωάννης Κεβενίδης / Editor

 

 


Στον αναβρασμό της νεανικής ανησυχίας και διερώτησης για τα πάντα γύρω σου οδηγείσαι στην αναζήτηση ενός μέσου που φιλοξενεί τη δική σου φωνή και όχι μια φωνή για σένα. Η αναζήτηση αυτή ολοκληρώθηκε για μένα όταν μπήκα στην ομάδα του inzone.gr.
Εύχομαι τα δύο χρόνια λειτουργίας του να είναι μόνο η αρχή και να συνεχίσει να απευθύνεται στο κοινό του πάντα…από το πρίσμα των νέων!

Ειρήνη Καραδήμου / Cooperator

 

 


“Τι είναι για μένα το inzone;”
Το inzone είναι μια ιδέα και παρακαταθήκη για το μέλλον. Μια ευκαιρία οι νέοι να ενεργοποιηθούμε και να πάρουμε θέση για όσα βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας, κάνοντας τα γνωστά στους αναγνώστες μας.

Ιωάννης Βραχασωτάκης / Cooperator

 

 


Ένα από τα ωραιότερα βήματα που έκανα στη ζωή μου ήταν αυτό του inzone. Ένας χώρος που μπορώ να φιλοξενήσω ένα κομμάτι του εαυτού μου,τις ιδέες μου.Γιατί αυτό είναι το Inzone…ένας χώρος για όποιον έχει κάτι που αξίζει να ειπωθεί!

Δημήτρης Νατσιόπουλος / Editor

 

 

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο