Πάρε κι εσύ την πρώτη δωρεάν εκπτωτική κάρτα για φοιτητές!

Ναι, είναι γεγονός! Η πρώτη δωρεάν εκπτωτική κάρτα αποκλειστικά για φοιτητές είναι εδώ! Η Passengers Card είναι το νέο project των Passengers και ήδη η ιδέα τους αυτή έχει μεγάλη απήχηση!

Ποιοι είναι όμως οι Passengers? Οι Passengers είναι μια διαφορετική νεανική κοινότητα που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη. Φοιτητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την κοινότητα Passengers! Ξεκίνησαν το Project τους με μερικά επεισόδια στο Youtube και στη συνέχεια αποφάσισαν να μεγαλώσουν και να επεκταθούν ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα του κάθε φοιτητή!

Το τελευταίο project των Passengers είναι η Passengers Card. Αποτελεί την πρώτη δωρεάν φοιτητική κάρτα με εκπτώσεις και μπορεί πολύ εύκολα να την παραγγείλει οποιοσδήποτε φοιτητής μέσα από το site τους με ένα κλικ εδώ.

Γιατί η κάρτα είναι δωρεάν;
-Για να μπορεί να την αποκτήσει κάθε φοιτητής. Σπάμε λίγο το στερεότυπο σου δίνω κάτι αλλά πρέπει να μου δώσεις και εσύ. Εδώ απλά προσφέρουμε την Passengers Card δωρεάν. Το αντάλλαγμά μας είναι ότι η Passengers οικογένεια μεγαλώνει!

Σε ποια μαγαζιά έχει έκπτωση κάποιος με την Passengers Card?
-Τα φυσικά καταστήματα καθώς και τα eshops που θα συμμετέχουν στην Passengers Card με προσφορές και εκπτώσεις, θα ανακοινωθούν στις 26 Φεβρουαρίου, την ημερομηνία δηλαδή που θα τρέξει και η κάρτα επίσημα.

Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο;
-Ήδη έχει αρχίσει και συζητάει ο κόσμος για την κάρτα, ακόμη και στο στάδιο που είμαστε τώρα, στην προπαραγγελία της κάρτας. Φαίνεται ότι οι φοιτητές αγκαλιάζουν μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από συμφοιτητές τους και έχει σκοπό να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας;
-Προς το παρόν είμαστε συγκεντρωμένοι στην Passengers Card και στην ημερομηνία που θα τρέξει και επίσημα. Είναι σημαντικό για εμάς ένα τόσο μεγάλο project να πάει καλά. Στην πορεία σχεδιάζουμε κάποια φοιτητικά events αλλά και διάφορες αναβαθμίσεις στο site μας. Θα τα ανακοινώσουμε όλα μέσα από το blog μας!

Οι Passengers ήδη σχεδιάζουν το επόμενο βήμα τους. Σκοπός της κοινότητας δεν είναι απλά να προσφέρει περιεχόμενο, αλλά να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια που θα προσφέρει από φοιτητές για φοιτητές, θα διοργανώνει φοιτητικά events αλλά και γενικότερα θα βρίσκεται δίπλα στον φοιτητή σε όλη την πορεία της φοιτητικής του ζωής. Για να γίνεις κι εσύ Passenger, αρκεί απλά να κάνεις ένα like στη σελίδα μας.

Μπορείς κι εσύ να παραγγείλεις την Passengers Card από εδώ (link: www.passengers.gr/card )

Για οποιαδήποτε απορία, ιδέα, ή απλά για να μας πείτε ένα γεια, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στη σελίδα μας ή να μας καλέσετε στο 210 300 7534

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο