Το “Ριζικό” Νίκησε Διαγωνισμό της MusicHeaven!

Στις 5 Ιανουαρίου ξεκίνησε ο μεγαλύτερος – σε αριθμό συμμετοχών – διαγωνισμός που έχει διοργανώσει ως τώρα το MusicHeaven, με 331 συμμετοχές. Τα τραγούδια μοιράστηκαν σε 8 ομίλους και από κάθε όμιλο προκρίθηκαν τα τραγούδια με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, μετά από ψηφοφορίες που κράτησαν πάνω από 4,5 μήνες.

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε ο 4ος Διαγωνισμός Τραγουδιού του MusicHeaven, μετά από διαδικασίες που κράτησαν σχεδόν 6 μήνες. Σήμερα ανακοινώνουμε επίσημα τα 20 τραγούδια που διακρίθηκαν και ορισμένα στατιστικά στοιχεία.

Η βαθμολογία δόθηκε από μέλη του MusicHeaven, σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια που είχαμε θέσει εξ’ αρχής, ώστε να αποφευχθούν διπλοψηφίες. Δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο μέλη του MusicHeaven που είχαν έστω και ελάχιστη συμμετοχή, μέχρι την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού, αλλά και verified μέλη του Facebook, με μειωμένο (10%) βάρος. Όλες οι ψήφοι ελέγχθηκαν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από αλγόριθμο που προστάτευσε το Διαγωνισμό από τα φαινόμενα τύπου “κερδίζει-όποιος-έχει-τους-περισσότερους-φίλους”.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η θέση
Ριζικό
ερμηνεία:    Νάσια Ριζαργιώτη, φωνητικά: Κώστας Στάθης
μουσική:    Χρυσοβαλάντης Σωτηρίου (Valkristo)
στίχοι:    Νικόλας Δότσιος
2η θέση
Μοιρολόγι
ερμηνεία:    Καλλιόπη Ηλιοπούλου (Calliope)
μουσική:    Καλλιόπη Ηλιοπούλου
στίχοι:    Καλλιόπη Ηλιοπούλου3η θέση
Το παραμύθι του ονείρου
ερμηνεία:    Άρης Κλειδαράς
μουσική:    Άρης Κλειδαράς
στίχοι:    Άρης Κλειδαράς

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MusicHeaven εδώ.

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο