Λευτέρη, μας έκανες υπερήφανους!

749
0
Κοινή χρήση:

Ναι ρε Λευτέρη!

Τώρα τελευταία πολλοί πολιτικοί χρησιμοποιούν το facebook για να δώσουν συγχαρητήρια και νομίζω πως έχει χάσει κάθε νόημα. Γι’ αυτό γράφω εδώ. Ήθελα με τον πιο επίσημο τρόπο να σου πω, Λευτέρη, πόσο υπερήφανος Έλληνας πολίτης αισθάνθηκα απόψε.  

Σήκωσες την σημαία μας στο πιο ψηλό βάθρο, όλος ο κόσμος μιλά για σένα. Ο χαρακτηρισμός «Βασιλιάς των Ολυμπιακών δαχτυλιδιών» θα σε ακολουθεί πιθανότατα σε όλη σου την ζωή.

Όμως, αυτό που θαύμασα περισσότερο είναι το ήθος σου.

Δεν βιάστηκες να κάνεις μεγαλεπήβολες δηλώσεις, αλλά μίλησες με τις επιδόσεις σου. Ακόμη κι όταν απέδειξες την αξία σου, η σεμνότητα ήταν αυτή που σε χαρακτήριζε. Σπάνιο αυτό στις μέρες μας, Λευτέρη.

Βούρκωσες με τον Εθνικό Ύμνο και όλη η Ελλάδα ανατρίχιασε, απ’ την αγάπη σου για την Πατρίδα.

Σίγουρα, έχεις προσπαθήσει πολύ, έχεις δυσκολευτεί και έχεις αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια. Δεν τα παράτησες όμως, προσπάθησες και βγήκες νικητής!

Την στιγμή που όλοι έχουμε απογοητευτεί απ’ την κατάσταση της χώρας μας, μας έδειξες πως υπάρχει κι άλλος δρόμος, πως πάντα αξίζει να προσπαθείς. Μας ενέπνευσες την στιγμή που είχαμε χάσει κάθε ελπίδα.

Δεν σε ξέρω προσωπικά, Λευτέρη, αλλά σήμερα γνώρισα όλα εκείνα τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά που προσδίδει ο αθλητισμός σ’ έναν αθλητή.

Αποτελείς πρότυπο για κάθε νέο αθλητή, αλλά δεν πρέπει να περιοριστείς εκεί. Όλη η κοινωνία πρέπει να παραδειγματιστεί από την επιμονή, την σεμνότητα και τις αξίες που σε διέπουν.

Λευτέρη, θέλω να σου ευχηθώ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις επιδόσεις σου, για την προσπάθειά σου αλλά κυρίως γιατί απόψε μου θύμισες πόσο υπερήφανος είμαι που είμαι Έλληνας!

Εύχομαι να συνεχίσεις τον αγώνα σου και να συνεχίσεις να κάνεις την Ελλάδα υπερήφανη!

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο