Η Φωτεινή Δάρρα ενώνει την φωνή της στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ τραγουδά για την «Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών» και την ενίσχυση του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ την Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 21.00 στο «ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ» στον Πειραιά .

Η Φωτεινή Δάρρα ενώνει την μελωδική φωνή της στον αγώνα μας ενάντια στα ναρκωτικά και σε κάθε μορφή εξάρτησης σε μια μοναδική συναυλία!

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συμμετέχει ενεργά τα τελευταία αρκετά χρόνια ως εθελόντρια σε φιλανθρωπικές δράσεις και έχει δώσει πολλές συναυλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στόχος της είναι να συμμετάσχει στην ενημέρωση καθώς και να ενισχύσει την έννοια της προσφοράς μέσα από τη δύναμη της τέχνης.

Μαζί της οι κορυφαίοι μουσικοί:

Γιώγος Παπαχριστούδης (πιάνο και ενορχήστρωση),  Ανδρέας Μουζάκης (ντραμς), Τεό Λαζάρου(μπάσο), Γιώργος Καραγιάννης(μπουζούκι, μαντολίνο), Σωτήρης Καστάνης (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα).

Συμπράττει σε ένα μέρος του προγράμματος με το μουσικό συγκρότημα «Χορδές» του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, που από το 1993 προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης -σε εξαρτημένους από ουσίες- και τις οικογένειές τους στην περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και το Βορειοανατολικό Αιγαίο. Ένα προγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά, με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια πάντα με την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Δάρρα για έναν μοναδικό σκοπό .

Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Μπουρμπούλης

Ήχος stage: Γιάννης Κωλεβέντης

Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιάννης Μανιατάκος

Γενική Είσοδος 12€ – Προπώληση 10€

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για τις ανάγκες των μελών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Η Φωτεινή Δάρρα είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνης με πορεία στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.Έχει δώσει παραστάσεις στα σπουδαία αρχαία θέατρα και τους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Ενδεικτικά αναφέρουμε: Lincoln Center New York, United Nations N.Y, United Nations Paris, National Theater of France, Βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας, Επίδαυρος, Ηρώδειο, κλπ). Υπήρξε η ερμηνεύτρια της τηλεοπτικής κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

Έχει συνεργαστεί με τους σπουδαίους μας συνθέτες:

Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Νίκο Μαμαγκάκη, Μίμη Πλέσσα κ.α

Έχει τραγουδήσει με τον κορυφαίο τενόρο Rolando Villazon, τον κορυφαίο τραγουδιστή του μιούζικαλ του WEST END Ramin Karimloo κ.α. Έχει τραγουδήσει μελοποιημένη ποίηση και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους στιχουργούς μας.

Ο Μίκης Θεοδωράκης την αναγνώρισε δημόσια ως τη νέα σύγχρονη μούσα του. Μεταξύ πολλών βραβεύσεων εξαιρετικά τιμητική αυτή του Μιχάλη Κακογιάννη ως«Διεθνούς ελληνίδας». Eίναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου τού θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Πληροφορίες στα τηλ. 210 4131305, 210 4227940

Κάνε κράτηση εδώ


Χορηγός Επικοινωνίας: inzone.gr

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο