Επιστημονικό Εκθεσιακό Συνέδριο WAVE


Ο εκπαιδευτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Άφιξις» με στόχο τον σχεδιασμό και την  υλοποίηση πρωτοποριακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για φοιτητές όλων των βαθμίδων( προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς) διοργανώνει το διεθνές επιστημονικό εκθεσιακό συνέδριο WAVE.

Το WAVE (World Academic Expo) τελεί υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και θα διεξαχθεί στις 03-06 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.

Η φιλοσοφία γύρω από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι το γεγονός πως δεν παρέχεται στους φοιτητές η δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία στην προετοιμασία και την παρουσίαση του έργου τους με επιστημονικό και ταυτόχρονα επαγγελματικό τρόπο ενώ ακόμη το WAVE 2016 έρχεται να συνδράμει στο πρόβλημα πως δεν δίνεται στους φοιτητές η ευκαιρία να μοιραστούν το έργο τους με τους συναδέλφους τους και με ενδιαφερόμενους φορείς, γεγονός που μειώνει ακόμη περισσότερο την πρόσβαση σε ευκαιρίες απασχόλησης.

Επίσης, στο WAVE θα πραγματοποιηθούν workshops από διάφορους επιστημονικούς κλάδους στους οποίους μπορείτε είτε να συμμετέχετε είτε να οργανώσετε ένα δικό σας. Επιπλέον , καλούν όλους όσους αναπτύσσουν κάποια δράση μέσω ενός φορέα ή οργανισμού να έρθουν και να παρουσιάσουν το έργο τους σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον.

Επομένως , το WAVE θα προσπαθήσει να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες των φοιτητών και να τους παρέχει τα μέσα για να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τις κλίσεις τους μέσω καινοτόμων προγραμμάτων και νέων εκπαιδευτικών μεθόδων .

Εάν θέλετε να συμμετέχετε παρουσιάζοντας την δική σας εργασία ή πόστερ, οι αιτήσεις του WAVE θα είναι ανοιχτές μέχρι και την 1η Μαΐου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες για το WAVE θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συνεδρίου http://wave.afixis.org/el/

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο