Οι 10 πιο επιτυχημένες supernatural σειρές

3610
0
Κοινή χρήση:

Βαρέθηκες να βλέπεις σοβαρές, κοινωνικές και αρκετά ρεαλιστικές σειρές; Θέλεις να δεις κάτι υπερφυσικό που να μην βαδίζει σε χνάρια ρεαλισμού και πραγματικότητας;
Παρακάτω παρουσιάζονται οι 10 πιο επιτυχημένες και υψηλά βαθμολογούμενες σειρές με supernatural-υπερφυσικό χαρακτήρα, που θα γεμίσουν την μέρα σου με φαντασία και μαγεία.


1. Supernatural (8,6/10) IMDb: Το supernatural είναι μία πολύχρονη επιτυχημένη υπερφυσική σειρά με έτος έναρξης το 2005 χωρίς να έχει δοθεί ακόμα τέλος στις περιπέτειες των ηρώων. Πρόκειται για την ιστορία δύο αδερφών που ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα τους γίνονται κυνηγοί υπερφυσικών πλασμάτων. Φυσικά, οι ίδιοι μπλέκονται σε διάφορες επικίνδυνες καταστάσεις που τους στοιχίζουν πολλά. Λόγος για να το παρακολουθήσεις είναι σίγουρα, πέρα από την δράση, η καλή γεύση στην μουσική και στα αυτοκίνητα!

2. Lucifer (8,4/10) IMDb: Η ιστορία θέλει τον διάβολο να κατοικεί στο Λος Άντζελες, διότι έχει βαρεθεί την ζωή του ως Λούσιφερ, και βοηθάει την αστυνομία λύνοντας μυστήρια και συλλαμβάνοντας εγκληματίες. Αυτό, όμως, δεν ευχαριστεί κάποιους, οι οποίοι θέλουν να επιστρέψει από εκεί που ήρθε! Η σειρά αποτελείται μέχρι στιγμής από δύο κύκλους και συνολικά έχει 26 επεισόδια.

3. The Originals (8,4/10) IMDb: Πρόκειται για την πρώτη οικογένεια βρικολάκων που αποφασίζει να επιστρέψει στην Νέα Ορλεάνη και να τιμωρήσει όσους έχουν «βεβηλώσει» και κατακτήσει το σπίτι τους. Η οικογένεια Mikaelson εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σειρά Vampire Diaries και οι ιστορίες των δύο σειρών διαδραματίζονται στον ίδιο φανταστικό κόσμο.

4. American Horror Story ( 8,3/10) IMDb: Είναι τηλεοπτική σειρά τρόμου και αποτελείται από διαφορετικές σεζόν κάθε μία εκ των οποίων περιγράφει ξεχωριστές ιστορίες με νέους χαρακτήρες και νέα γεγονότα. Φυσικά τα μέρη που διαδραματίζονται οι ιστορίες είναι για παράδειγμα ένα άσυλο, μία σύναξη μαγισσών και άλλα πολλά.

5. Penny Dreadful ( 8,2/10) IMDb: Η ιστορία εκτυλίσσεται στο σκοτεινό Λονδίνο της Βικτοριανής εποχής όπου ο εξερευνητής Sir Malcolm Murray, ένας Αμερικάνος πιστολέρο Ethan Chandler, ο επιστήμονας Victor Frankenstein καθώς και η Vanessa Ives, μία γυναίκα με την ικανότητα της ενόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τις υπερφυσικές δυνάμεις που τους απειλούν. Πρόκειται για μια εξαιρετική σειρά, ιδιαίτερα για όσους αγαπάνε τον συνδυασμό του κλασσικού με το μεταφυσικό!

6. Flash ( 8,2/10) IMDb: Πρόκειται για την γνωστή ιστορία του ήρωα της DC Comics, τον Flash ή αλλιώς τον Barry Allen, ο οποίος μετά από 9 μήνες αφού είχε χτυπηθεί από κεραυνό συνειδητοποιεί πως απέκτησε την δύναμη να τρέχει πάρα πολύ γρήγορα. Με την νέα του ομάδα ο Flash ξεκινάει και μάχεται το έγκλημα στη Central City.

7. Once upon a time (8/10) IMDb: Αν είσαι λάτρης της Disney τότε η σειρά αυτή είναι για σένα. Πρόκειται για μία ιστορία που ενσαρκώνει όλα τα παραμύθια με τα οποία μεγαλώσαμε και οι ήρωες αυτών βρίσκονται μέσα και περιπλέκονται σε ιστορίες δημιουργώντας φιλίες, σχέσεις και δράματα, δείχνοντας πως και οι κακοί των παραμυθιών ήταν κάποτε καλοί και πως όλοι αξίζουν να είναι ευτυχισμένοι παρά το παρελθόν τους.

8. True blood ( 8/10) IMDb: Πρόκειται για την ιστορία της τηλεπαθητικής σερβιτόρας Σούκι, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με έναν νέο υπερφυσικό κόσμο, όταν γνωρίζει τον μυστηριώδη Μπιλ, έναν τζέντλεμαν από την Λουϊζιάνα, ο οποίος τυχαίνει να είναι και βρικόλακας. Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2014 και αποτελείται από 7 κύκλους.

9. The Vampire Diaries (7,9/10) IMDb: Η ιστορία ξεκινάει με την Elena, μία μαθήτρια λυκείου που γνωρίζει ένα νεαρό τον Stefan, ο οποίος αποδεικνύεται πως είναι βρικόλακας, και τον ερωτεύεται. Η δράση της σειράς περιπλέκεται φυσικά όταν εμφανίζεται και ο αδερφός του Stefan, o Damon και έτσι η ηρωίδα καταλήγει να βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Η σειρά ξεκίνησε το 2009 και παίζεται έως σήμερα.

10. Teen Wolf ( 7,8/10) IMDb: Πρόκειται για την ιστορία ενός εφήβου, του οποίου η ζωή αλλάζει δραστικά μετά από το δάγκωμα ενός λυκανθρώπου κάνοντας τον και τον ίδιο ένα. Η ιστορία δείχνει τον ήρωα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τον καινούριο του εαυτό καθώς και τις περιπέτειες που περνάει.

Κοινή χρήση:

0 comments

Αφήστε ένα σχόλιο