Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης, μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ, μία πολύ επιτυχημένη περιοδεία, με τις sold out εμφανίσεις του στον “Σταυρό του Νότου” και την καταλυτική συμμετοχή του στο τηλεοπτικό voice, συνεχίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα έρχεται το Σάββατο 11/02 για ένα μοναδικό live στη Θεσσαλονίκη!

Ο Πάνος Μουζουράκης με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του όπως «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές» «Madame», «Φίλα με Ακόμα», «Πώς να την πεις την αγάπη», «Ο στόχος» κ.ά., καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια που τον σημάδεψαν. Rock, swing, funk και φυσικά αγαπημένες ελληνικές μελωδίες σε εντελώς νέες εκδοχές, μπλέκονται αριστοτεχνικά με κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «το Φωτόσπαθο » «Μη Βιαστείς».

Μαζί του η Μυρτώ Ναούμ, η Σοφία Δουκλιά και η Κωνσταντίνα Ζωμενή.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων συνεργατών του, που αποτελούν την μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Παύλο Καλτρουμίδη στα πλήκτρα, τον Δημήτρη Καραγιάννη πνευστά, Γιώργο Ζαρέα πνευστά, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα, τον Ηλία Καρούμπαλη στον ήχο και τον Φίλιππο Τρέπα στα φώτα.

Opening act: “Monimas”

Τα ρούχα του ΠάΝοU ΜΟυΖουΡάκη και των MOuZiCiANs είναι από το House Street Market Athens

Fashion director : Stefanos Malamas

Κλείστε τραπέζια ή σταντ στο 2310 500 670 (10:30 – 5).

12 (προπώληση)
14 (είσοδος)
23 (καθήμενοι με ποτό)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: viva.gr / 11876 (τηλέφωνο) / Public / Seven spots / Reload / Media Markt

Αγορά: bit.ly/Mouzourakis-salonica

Οργάνωση Παραγωγής: MetroLive Productions

Κοινή χρήση:

Αφήστε ένα σχόλιο